Over ons:

VTS Aluminium Oirschot

sterk staaltje aluminium

VTS staat voor Van Tiel & Sterk. Twee enthousiaste perfectionisten die al ruim 25 jaar samenwerken in de aluminium branche. Met passie voor hun vak en liefde voor hun product. In die 25 jaar hebben zij samen ook al een ruime klantenkring opgebouwd van aannemers en architecten die de inzet van deze heren weten te waarderen. Klaar staan voor de klant in een adviserende rol en samenwerken naar een mooi eindresultaat is het doel.

Arie Sterk en Arno van Tiel hebben hun ervaringen opgedaan bij diversen aluminium bedrijven waar zij samen vele villa’s en bedrijfsgebouwen hebben aangenomen en uitgewerkt. Arno in een adviserende/ commerciële rol en Arie als werkvoorbereider/tekenaar. Van A tot Z verzorgen zij u project tot oplevering van de bouw.

Het was dus min of meer een logische keuze om samen een nieuw bedrijf te starten: VTS Aluminium Oirschot is vanaf 1 september 2021 een feit. Met een mooi en fijn kantoorpand aan De Scheper 265 in Oirschot hebben zij een vliegende start gemaakt mede samen met een aantal bekende aannemers en architecten die vanaf de eerste dag in dit nieuwe bedrijf geloofden. Maar ook met steun van leveranciers zoals: Aluk en Stalufor die vertrouwen hadden in de opstart van dit nieuwe bedrijf door de jarenlange samenwerking. Bedrijven met het zelfde enthousiasme, inzet, kennis en een oplossingsgerichte aanpak.

Samen met Paul Sips: “eveneens een oude rot in het vak” is VTS Aluminium Oirschot ook een productie gestart in dat zelfde pand aan De Scheper. Paul is eveneens al 25 jaar werkzaam in de aluminium branche en al 17 jaar eigenaar van een groot productiebedrijf in Polen waar hij aluminium kozijnen maakt voor de grote afnemers in Nederland. Maar zijn passie zit vooral bij het samenbrengen van mensen die hij in dit vak heeft leren kennen. Zo is ook de productie van VTS ontstaan. Mensen met kennis en passie voor het product en machines om zo tot het mooiste resultaat te komen. Kozijnen, deuren, schuif-puien, vliesgevels en lichtstraten. Alles word geproduceerd door vakmensen met jarenlang ervaring. Paul is niet alleen verantwoordelijk voor het aansturen en inplannen van deze productie maar staat ook af en toe zelf achter de zaagmachine. Gewoon omdat het kan en omdat dat eigenlijk zijn grote passie is…

Bij VTS Aluminium Oirschot bent u aan het goede adres om vertrouwd en zorgeloos uw aluminium kozijnen onder te brengen. Wenst u een traditioneel kozijn of liever een industrieel slank steel-look kozijn? Met dubbel of triple glas? In standaard of hoog-isolerende uitvoering? Alles is mogelijk en bespreekbaar onder het genot van een lekkere kop koffie in onze toonzaal. Op afspraak ontvangen Arie en Arno u voor vrijblijvend advies en prijsopgave.

Kortom een zeer enthousiaste groep vakmensen met allemaal de neus dezelfde kant op. Met maar één enkel doel: “het perfecte eindresultaat”.